Bogføringsservice

Hent tilbud eller book møde

Vi vil være din nye bogholder eller revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

 

 

Step 1 - Udfyld formularen

 

 

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

 

 

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

 

Bogføringsservice

Billigt tilbud bogføringsservice

 

Der skal foretages løbende bogføringsservice i virksomhederne og bilagene skal arkiveres forsvarligt enten i print eller elektronisk på en fildelingsservice placeret i Danmark. Erhvervsdrivende virksomheder har som udgangspunkt alle bogføringspligt, der er meget få tilfælde hvor der kan gives fritagelse.

Den løbende bogføringsservice danner grundlag på det årsregnskab som en revisor skal bruge til at kunne aflægge regnskabet til SKAT og Erhvervsstyrelsen.

Kravet til bogføringsservicen kræver at der er et kontrolspor der fortæller om der faktisk er bogført i overensstemmelse med virksomhedens faktiske forhold, herved er bilagene en nødvendig dokumentation for det bogførte regnskab.

De tidsmæssige forhold i bogføringsservicen, der tilsiger lovgivning at der skal bogføres samme rækkefølge som transaktionen er foretaget.

 

 

Billig Bogføringsservice

 

Hvad prioriterer du højst, billig bogføring eller dygtig bogholder?

 

Vi konkurrerer ikke på bogføringspriser, men på den kvalitet vi forventer at leverer som bogholder.

 

Vi bidrager til mere at bare end den almindelige bogføring og regnskabsassistance, og har jeres virksomhed en hvis størrelse hvor det er nødvendigt, at den eksterne regnskabsleverandør bidrager til mere end debet/kredit, hertil går vi ind og leverer en arbejdsprofil på regnskabschef niveau.

 

Hvad er bogføringsservice

 

Der kan altid modtage gratis bogføringsservice tilbud på vores bogføringspriser, vi sender dig et samlet prisoverslag med f.eks. følgende:

 

  • Behandling af løn
  • Bogføringservice
  • Månedsafslutning af bogholderiet
  • Debitor-/kreditorstyring
  • Klargøring til revisoren

 

Vores regnskabstilbud er altid en ca. pris, min giver dig indsigt i hvad din regning på bogføringsservicen max kan ende med at blive.

 

Bogføringsservice priser

 

Vi forsøger altid at leverer de billigste bogføringspriser, det gør vi ved at sætte effektivitet højt i vores prioritering og måden vi tilgår vores bogføringsarbejde for vores kunder.

 

Bogføringspriser på en bogholder kan varierer alt fra 250-500 i timen, men for en kunde er det vigtigt hvad slutregningen bliver og ikke så meget hvad bogholderens bogføringstimepriser er.

 

I sidste ende handler det om det samlet udførte bogføringsarbejde der udføres, således vores kunder oplever størst muligt effektivitet for deres penge.

 

Vi oplever tit fra konkurrenter der har lave timepriser, der fakturerer de flere timer end nødvendigt for at opretholde en fornuftig indtjening på deres arbejde, denne måde er alt for ugennemsigtig for kunden.

 

God Bogføringsservice

 

Som bogholder går vi altid ind og vurderer hvad dit behov er, analysere den arbejdsfunktion der skal besiddes, så vi sikre du får mest ud af dine penge.

 

Det er vigtigt vi skaber værdi for dig, du skal kunne mærke at når vi går ind og strukturere økonomien, at vi finder besparelser, af regnskabshistorikken kan udlede hvordan du bør tilrettelægge din drift af virksomheden, således at du opnår størst mulig omsætning og det største overskud.

 

Vi ønsker at tilrettelægge din SKAT og moms, så du undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med restskat og store momsafregninger der dræber din likviditet.

 

Lokal Bogføringsservice

 

Vi er en lokal bogføringsbureau der har fokus på de mindre virksomheder, vi kan både yde ud kørende bogføring til vores kunder, men primært varetager vi alt administration, bogføring og årsafslutning af vores kunders regnskaber på vores lokale virksomheds adresse.

 

Det gør vi for at kunne leverer en billigere bogføringsservice, i dag er det muligt for vores bogholder at operer alle steder i Danmark, med lancering af de online regnskabsprogram er det blevet muligt for en dygtig bogholder at tilgå kunden regnskabsprogram fra sin egen adresse.

 

Vi forsøger dog at henvender os som revisor til kunderne omkring Storkøbenhavn, Midtsjælland & Nordsjælland og det gør vi fordi vi ved at der er virksomheder der godt kan lide at mødes med deres bogholder,, noget af det vi oplever vores kunder prioriterer højt er tilgængelighed og sikkerheden i at selv og kunne fysisk afleverer bilagene.

 

Der er mange virksomhedsejer der frygter at bilagene forsvinder under transporten og at ende i en situation, hvor SKAT beder om bilagsdokumentation på bilag der er bortkommet, i værste tilfælde kan resultatet være omstødelse af Skattefradrag pga. manglende bilagsdokumentation.

 

Alternativt tilbyder vi de kunder de ikke vil sende eller afleverer deres bilag, at de kan uploade dem på online server postkasser.