Om os

Hent tilbud eller book møde

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

 

 

Step 1 - Udfyld formularen

 

 

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

 

 

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

 

Om Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS

Hos Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS finder du kvalificeret bogholdere med relevant uddannelse. Vi leverer et solidt produkt til vores kunder til fair priser.

 

Vi har fokus på små virksomheder, typisk personligt ejet virksomhed (EMV & I/S), mindre selskaber (IVS, ApS & A/S). Foreninger, private med udlejningsvirksomhed eller solcelleanlæg.

 

Vi som ønsker at være med til, at optimere din forretning. Det er vigtigt for enhver virksomhed at være ajourført med virksomhedens økonomiske status.

 

Vi hjælper kunder årligt med håndtering af bogholderi, administration, løn, moms, skat og årsregnskab, vi gør en forskel ved at sætte os ind i virksomhedernes virkelig og ikke kun i faktuel regnskabsdata.

 

Er dit selskab underlagt revision, hjælper vi med at stille en Godkendt revisor til rådighed, så der kan udarbejdes revision på årsrapporten.

 

Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS bygge sine værdier på loyalitet, grundighed, arrangement, og kvalitet. Disse egenskaber tilstræber vi os på at overføre i vores samarbejde med vores kunder. Vi stiller høje krav til os selv og vores vigtigste mål er tilfredse kunder.

 

Vælger du Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS som din fremtidige partner til styring af bogføring, tilbyder vi et professionelt bogholderi som sikrer, at du får styr på din økonomi.

 

Vi vil afhjælpe dig med byrden omkring løn, moms, skat og årsregnskab, lette din hver dag.

 

Vi bygger vores samarbejde på god regnskabsskik og god service, med stor vægt på et loyalt og personligt forhold til vores kunder.

 

Vi vil hjælpe din virksomhed i en positiv retning, og befri dig for mange timers arbejde med bogføring, som tager tid fra dine egentlige interesser, så du bliver en succes.

 

Hvilke fordele er der ved at bruge Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS:

 

  • Fast timepris eller et prisoverslag

 

  • Du sparer tid og penge

 

  • Vi kan varetage hele dit regnskab fra a-z

 

  • Glemt alt om bogføring, årsregnskab, moms, lønsumsafgift eller selvangivelse.