Revisor Osted

Hent tilbud eller book møde

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

 

 

Step 1 - Udfyld formularen

 

 

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

 

 

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

 

Revisor Osted

Billigt Revisortilbud i Osted

 

Søger du en revisor der kan lidt mere end bare debet/kredit vil Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS kunne stille en skarp revisor til rådighed.

 

Niveauet på vores revisor timepriser er fornuftige, vi evner at have den samlet forretningsmæssige indsigt i din virksomhed, hvordan samspillet er imellem forskellige afdelinger i din virksomhed.

 

Vi har stor erfaring med at afslutte årsregnskabet og få dannet årsrapporten med indberetning til SKAT & erhvervsstyrelsen, således du som ejer af din virksomhed kan benytte tiden til at sælge dit produkt.

 

Vi anvender egen bogholder til bogføring og det betyder at du ikke kommer til at betale en revisortimepris for bogholder arbejdet, derfor giver vi dig muligheden for at samle dine aktiviteter et sted og derved opnår en samlerabet.

 

Kontakt os allerede nu i vores kontakt formular eller ring på telefonnr. 5156 9290 og du vil kunne modtage et tilbud fra Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS samme dag.

 

Vi vil være din nye revisor eller bogholder, lad os hjælpe dig med at få optimeret din virksomhed, så du bliver til en succes.

 

Billig revisor i Osted

 

Hvad prioriterer du højst, billig revisor eller dygtig revisor?

 

Vi konkurrerer ikke på revisorpriser, men på den kvalitet vi forventer at leverer som revisor.

 

Vi bidrager til mere at bare end den almindelige bogføring og regnskabsassistance, og har jeres virksomhed en hvis størrelse hvor det er nødvendigt, at den eksterne regnskabsleverandør bidrager til mere end debet/kredit, hertil går vi ind og leverer en arbejdsprofil på lige fod med en erfaren godkendt revisor, dog er vi ikke et registreret eller statsautoriseret revisionsselskab.

 

Vores kompetencer er på niveau, vi besidder bare ikke autorisationen til at underskrive revideret regnskaber, men heldigvis for virksomhederne i dag er der foretaget lempelser i lovningen der fritager virksomheder i Regnskabsklasse A og delvist Regnskabsklasse B fra revision, det muliggøre at vi kan varetage hele opgaven og sikre fair priser for de mindre virksomheder.

 

Billige revisorpriser i Osted

 

Der kan altid modtage gratis revisortilbud på vores revisorpriser, vi sender dig et samlet prisoverslag med f.eks. følgende:

 

  • Behandling af løn
  • Bogføring & regnskabsmæssige assistance
  • Budgetter
  • Årsrapport inkl. indberetning
  • Selvangivelse

 

Vores regnskabstilbud er altid en ca. pris, min giver dig indsigt i hvad din revisorregning max kan ende med at blive.

 

Revisionspriser i Osted

 

Vi forsøger altid at leverer de billigste revisortimepriser, det gør vi ved at sætte effektivitet højt i vores prioritering og måden vi tilgår vores revisorarbejde for vores kunder.

 

Revisorpriser på en revisor kan varierer alt fra 800-2000 i timen, men for en kunde er det vigtigt hvad slutregningen bliver og ikke så meget hvad revisor timeprisen er.

 

I sidste ende handler det om det samlet udførte revisorarbejde der udføres, således vores kunder oplever størst muligt effektivitet for deres penge.

 

Vi oplever tit fra konkurrenter der har lave timepriser, der fakturerer de flere timer end nødvendigt for at opretholde en fornuftig indtjening på deres arbejde, denne måde er alt for ugennemsigtig for kunden.

 

God revisor i Osted

 

Som revisor går vi altid ind og vurderer hvad dit behov er, analysere den arbejdsfunktion der skal besiddes, så vi sikre du får mest ud af dine penge.

 

Det er vigtigt vi skaber værdi for dig, du skal kunne mærke at når vi går ind og strukturere økonomien, at vi finder besparelser, af regnskabshistorikken kan udlede hvordan du bør tilrettelægge din drift af virksomheden, således at du opnår størst mulig omsætning og det største overskud.

 

Vi ønsker at tilrettelægge din SKAT og moms, så du undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med restskat og store momsafregninger der dræber din likviditet.

 

Lokal revisor i Osted

 

Vi er en lokal revisor der har fokus på de mindre virksomheder, vi kan både yde ud kørende revisor til vores kunder, men primært varetager vi alt administration, bogføring og årsafslutning af vores kunders regnskaber på vores lokale virksomheds adresse.

 

Det gør vi for at kunne leverer en billigere revisorregning, i dag er det muligt for en revisor er operer fra alle steder i Danmark, med lancering af de online regnskabsprogram er det blevet muligt for en dygtig revisor at tilgå kunden regnskabsprogram fra sin egen adresse.

 

Vi forsøger dog at henvender os som revisor til kunderne omkring Storkøbenhavn, Midtsjælland & Nordsjælland og det gør vi fordi vi ved at der er virksomheder der godt kan lide at mødes med deres revisor, noget af det vi oplever vores kunder prioriterer højt er tilgængelighed og sikkerheden i at selv og kunne fysisk afleverer bilagene.

 

Der er mange virksomhedsejer der frygter at bilagene forsvinder under transporten og at ende i en situation, hvor SKAT beder om bilagsdokumentation på bilag der er bortkommet, i værste tilfælde kan resultatet være omstødelse af Skattefradrag pga. manglende bilagsdokumentation.

 

Alternativt tilbyder vi de kunder de ikke vil sende eller afleverer deres bilag, at de kan uploade dem på online server postkasser.

 

Revisortilbud på årsregnskab Osted

 

Vores telefonnummer fremgår i bunden af vores hjemmeside og du altid beskrive din opgave i vores formular, herefter vil vi ringe dig op og give dig en personlig pris.

 

Vores revisorpriser vi giver pr. tlf. eller e-mail er altid prisoverslag, men vi plejer altid at meget nøjagtigt med en afvigelse på max. 10 %. Du kan også besøge vores side med pris eksempler på de ydelser vi leverer til vores kunder, det kan være du og din virksomhed passer til din eksempler der er oplyst.

 

Vi inviterer gerne ud til en kop kaffe og drøfter jeres udfordringer og problemstillinger i oplever ved at drive selvstændig virksomhed, vi deler gerne ud af vores erfaringer og fortæller hvad vi lige præcis kan gøre for jer og hvorfor i skal vælge os fremfor nogen anden revisor, vi vil være iværksætternes nummer 1 revisorvalg.

 

Vores lokaler er også altid åbne for vores kunder og potentielle kunder der mangler en solid revisor til at varetage deres regnskab professionelt og behandle det med respekt.